Celvernieuwende behandelingen

Online Agenda

Dieptepeeling

Frosting Peel

Het gebruik van een dieptepeeling of medische peeling is niets nieuws.

Deze peelings behoren tot de oudste en meest toegepaste behandelingen in de dermatologie.

De peelings worden afgestemd op een bepaald huidprobleem en worden met de juiste dosering op de huid aangebracht om de cellen aan de opperhuid gecontroleerd te kunnen vernieuwen.

Dieptepeelings krijgen vaak een negatieve bijklank waardoor men zich laat afschrikken om de behandeling te ondergaan. Deze peelings zijn nochtans onmisbaar als we over huidverbetering spreken.

Dubbele reiniging+ Frosting peel dieptepeeling+ aloëvera masker+ Led therapie

40 min

€48

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €50

Maak mijn afspraak

Hydrafacial Boost

Een Hydrafacial is niets dan goeds

Het is een intensieve, non- invasieve behandeling die reinigt, peelt, extracties uitvoert en die jouw huid meteen hydrateert met een infusie van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Een Hydrafacial behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Deze behandeling kan eenzijdig worden ingezet, maar kan ook in kuurvorm toegepast worden voor het verbeteren van de huid(problemen), om de algemene gezondheid van de huidconditie te behouden en/of verder te verbeteren. 

Een hydrafacial kan elke maand of kan mooi afgewisseld worden met andere huidverbeterende behandelingen.

Dubbele reiniging+KRX Pre Extraction Softening Mask+ Dieptepeeling+ Hydrafacial+ insluizen van Krx stayve serums met hoge frequentie en RF technologie+ Led therapie+ Biocellulose masker.

90min

€130

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €140

Maak mijn afspraak

Hydrafacial Double Boost

Dé oppepper voor jouw huid

Bij deze behandeling worden alle voordelen van een Hydrafacial gecombineerd met de verbluffende resultaten van Zuurstoftherapie!

Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Naarmate de huid ouder wordt worden de bloedvaten slechter doorbloed en raken zuurstof en voedingsstoffen niet meer bij de essentiële cellen.

Deze TOPbehandeling met pure zuurstof van medicinale kwaliteit geeft de huid een schitterende uitstraling zonder pijn en zonder downtime. 

Dubbele reiniging+KRX Pre Extraction Softening Mask+ Dieptepeeling+ Hydrafacial+ Carboxy Zuurstoftherapie+ insluizen van Krx stayve serums met hoge frequentie en RF technologie+ Led therapie+ Biocellulose masker.

105 min

€150

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €140

Maak mijn afspraak

Carboxy Zuurstof

Gebasseerd op het wetenschappelijke Bohr- effect

Met de enorme zuurstofboost versnellen we het celmetabolisme, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de cellen activeert.

Deze behandeling heeft invloed op de elasticiteit, de spanning en de poriegrootte van de huid.

De Carboxy Zuurstofbehandeling is een aanrader om de algemene conditie van eender welk huidtype op elk niveau te verbeteren, maar in het bijzonder de acnégevoelige huidtypes zijn hiermee zeer goed geholpen. 

Dubbele reiniging+ Dieptereiniging+ Carboxy zuurstofbehandeling+ hyaluronzuur+ Krx steayve serum met RF technologie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

85 min

€95

Bij het volgen van een kuur van 4 behandelingen ontvangt de klant een productenpakket ter waarde van €100

Maak mijn afspraak

Dermaplaning Pro

De meest ultieme exfoliërende behandeling

Het opstapelen van dode huidcellen en donshaartjes kunnen vaak de oorzaak zijn van een doffe en vale huid, acné uitbraken of verstopte poriën.

Een trend die overgewaaid is uit Amerika, maar initieel reeds veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd werd door dermatologen en plastische chirurgen.

De Dermaplaning was ter voorbereiding van een dieptepeeling om deze dieper in de huid te kunnen laten doordringen.

Nu is het een populaire behandeling onder de celebs waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje ,dat overigens ook speciaal voor deze behandeling werd ontworpen, waarmee dode huidcellen, donshaartjes, kleine onregelmatigheden en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd.

Het resultaat is een instant Glow en ruim 60% verbeterde opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt (!!)

Dubbele reiniging+ Krx pré-softening mask+ Dermaplaning+ Glow peel+ Krx Staeyve serum+ Hyaluronzuur+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

90 min

€130

Maak mijn afspraak

BB Glow

Stralend zonder make-up!

Een BB Glow behandeling is al enkele jaren een vast aanbod in Rusland en kan eindelijk zijn weg vinden naar de EU.

De BB Glow behandeling is een combinatie van dermabrasie en microneedling, beiden uitgevoerd met de Dermapen.

Door gebruik te maken van natuurlijk gekleurde en geconcentreerde serums kunnen we de huid een egalere teint bezorgen en littekens, van bijvoorbeeld acné, vervagen.

Maar absoluut moet gezegd worden dat de BB Glow behandeling eigenlijk een 'vitamine behandeling' is voor jouw huid.

De cocktail van hydraterende en verzorgende componenten maken dat de huid haar GLOW in de eerste plaats hieraan te danken krijgt!

Het kleurtje is natuurlijk mooi meegenomen!

Dubbele reiniging+ Hyaluronzuur met dermapen+ BB Glow Krx stayve serum + Hoge frequentie therapie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie 

80 min

€87

Maak mijn afspraak